Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Een culinaire dag in en rond Wally & Utopia

IK SCHRIJF ME IN!

Wally heeft een groot hart voor natuurwijnen en artisanale bieren!


Op 29 juni tijdens PAPIL delen we die passie met je!


Kom meer te weten over de zinneprikkelende, wilde wereld van natuurwijnen a.h.v. lezingen en tastings i.s.m. enkele gepassioneerde natuurwijnmakers en -experten uit binnen- en buitenland.

Wally heeft een groot hart voor natuurwijnen! Op 29 juni tijdens PAPIL delen we die passie graag met jou!Kom meer te weten over de zinneprikkelende, wilde wereld van natuurwijnen a.h.v. lezingen en tastings i.s.m. enkele gepassioneerde natuurwijnmakers en -experten.

Een culinaire dag in en rond Wally & Utopia

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
IK SCHRIJF ME IN!

We maken je wegwijs in de wereld van de natuurwijnen en de artisanale bieren:

SPREKERS

Icon

Ellie Bauwens en Imre Halász van The Holass Wine Collective, wijnmakers in Burgenland (Oostenrijk) en Hongarije. Zelf bezitten ze geen wijngaarden, maar ze maken zgn. lage interventie wijnen met druiven die ze sourcen uit Oostenrijk en Hongarije. Een bijzonder verhaal over mooie wijnen vol finesse.


Paul Cooreman van Les Verres Bavards, een exquise boutique-wijnhandel in Schoonaarde, komt samen met één van de Oostenrijkse wijnbouwers die hij vertegenwoordigt: Herbert Zillinger. Herbert is letterlijk verstrengeld met zijn omgeving, gefascineerd door de natuur en dit is wat zijn wijnen zo indrukwekkend maken. Een eer om hem hier in Aalst te verwelkomen!


Mark Longin van Terroir Terwaar en Proef de Passie, een bevlogen natuurwijnmaker. Zijn natuurwijnen zijn een must voor elke rechtgeaarde natuurwijnliefhebber. Het is een plezier om Marks passie voor en kennis van natuurwijn te aanhoren.


Victor Dusselier van Heilig Hart Brouwerij en De Solari, artisanaal bierbrouwer en natuurwijnverdeler. Vader (Hans) en zoon Dusselier bouwden een afgedankte kerk om tot een bierbrouwerij en natuurwijnhandel. De Dusseliers brouwen bijzondere bieren die o.m. lageren in terracottakruiken en houten vaten voor de bieren op fles gaan. Een ontdekking!

IconIconIcon

PROGRAMMA

10.30 – 12.00

Mark Longin (Terroir Terwaar & Proef de Passie)


12.30 – 14.00

Victor Dusselier (Heilig Hart Brouwerij & De Solari)


14.30 – 16.00

Herbert Zillinger (Weingut Herbert Zillenger) & Paul Cooreman (Les Verres Bavards)


16.00 – 17.30

Ellie Bauwens & Imre Halász (The Holass Wine Collective)

PRAKTISCH

Bij elke uiteenzetting proeven we een aantal wijnen.

20€ / sessie. Max 25 deelnemers per sessie.

Snel zijn is de boodschap!


Kom dat horen en vooral proeven!

Doorlopend serveren we je Wally's heerlijke zuurdesempizza's en kan je verschillende natuurwijnen proeven.


Het volledige programma van Papil vind je hier..

LOCATIE

Restaurant Wally

(1ste verdiep)

Peperstraat 32

Aalst

Icon

Wally is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer (Aalst station is vlakbij) en met de fiets (openbare fietsstalling op het Utopiaplein).


Kom je met de wagen? Er is een betalende parking op 2min wandelen (Parking De Post).

Icon
Vink aan welke sessie(s) u wenst te volgen:
ImageImage

info@wallyaalst.be I +32 470 03 33 28